AKPINAR İLKOKULU

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumluakpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Akpınar Mahallesi Atatürk Cad. KUMLU/HATAY

Yerleşim Yeri - Akpınar Mahallesi Atatürk Cad. KUMLU/HATAY

Adres - Akpınar Mahallesi Atatürk Cad. KUMLU/HATAY

Ulaşım Kırıkhan - Reyhanlı arası ulaşım yapan dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklığı : 58 İlçe Merkezine uzaklığı: 18